Ainas heksedrikk

Etter noen desperate runder i helsevesenet, med diffuse svar og ingen hjelp, må man ta saken i egne hender.
Jeg isolerte meg i en uke og begynte å lese. Jeg leste forskning, erfaringer, urtemedisin, mine gamle skolebøker om medisin og resultater fra utenlandske sider.
Konklusjonen ble dette vannet, som jeg ser på som en helsedrikk for borreliasyke.
Min erfaring er at sykdomsutbruddene bremser litt og jeg får litt mer energi.
Jeg forklarer nedenfor hvordan man lager dette og hvorfor jeg bruker de tingene jeg gjør.
Jeg lager for 3 dager om gangen, siden destillatoren min produserer 3 liter om gangen. 1 liter er til en dags forbruk og 3 dager er vel det jeg beregner at drikken tåler å stå i kjøleskap uten å bli dårlig.

Først må man ha destillert vann.
Det kan man lage selv, med en destillator.
Jo flere ganger man destillerer vannet, jo mindre ioner og organiske stoffer er igjen i vannet.
Hensikten med destillert vann, er at dette vannet er dødt, fritt for tungmetaller, ioner, mineraler, bakterier og slaggstoffer. I tillegg har destillert vann høy elektrisk motstand og endrer polene i cellene, som man antar at kan virke «magnetiske» og hjelpe kroppen med å kvitte seg med avfallstoffer.
Destillator kan man kjøpe på ebay, f.eks: søk her.

Etter å ha laget tre liter destillert vann, er det viktig at dette ozonbehandles. Grunnen er at ozon desinfiserer vannet (igjen) og skaper oksygen.
Ozon er i utgangspunktet en giftig gass, men etter 20 minutter omdannes dette til oksygen. Det vil da si at man får en 100% ren vannkilde rik på oksygen.
Oksygen hjelper cellene med regenerasjon og kan gi kortvarig økt energi.
For å opprettholde oksiderende forhold bør drikkevannet ha minst 70 % metning av oksygen, grunnvann har ofte alt for lite, noe som kan medføre bakterievekst og surt vann.
Det holder å ozonbehandle vannet i 15 minutter, for så å la det stå i 20 minutter, deretter tappes dette på flasker som tåler kullsyre og mineraler. (Helst glass, men jeg bruker PET-flasker).
Ozongenerator kan man også bruke til å rense spa-bad og den kan også fjerne lukt og bakterier fra alt fra bilinteriør, til kofferter og klesskap.
Mspa har en rimelig ok generator, som kan kjøpes her.

Her er tre flasker som inneholder rent, destillert, mineralfritt, slaggfritt og ionefritt vann, klar til å tilsettes diverse remedier.
Grunnen til at disse flaskene ikke er helt fulle, er fordi jeg tar av ca 3 dl. som jeg putter i en blender, for å lage en miks som tilsettes flaskene senere:

Her er 3 dl av det behandlede vannet i blenderen, klar for å tilsettes diverse preparater, se videre:

Først putter jeg oppi 3 ss solsikkelechitin.
Lechitin er viktig, fordi den gjør alle bestanddeler fettløselige og gjør at alt fra aminosyrer til tinkturer blander seg godt.
Jeg bruker lechitin fra solsikke, fordi det meste av soya er genmanipulert.

Så putter jeg oppi 6 tabletter Amino Tabs. I utgangspunktet tenkte jeg å kun ha i de tre aminosyrene i Glutathion (L-cysteineL-glutamic acid, og glycine), men siden et fullspektret aminosyretilskudd også inneholder glutathion, bruker jeg disse. 2 tabletter er en dagsdose som jeg da ganger med 3 dager.
Aminosyrene hjelper til med å bygge opp cellene og bidrar til restitusjon.

Så putter jeg oppi 3 ss collodialt sølv. Det er viktig at det er av god kvalitet og denne jeg bruker kjøper jeg i Sverige og den inneholder ca 10 mg sølvioner pr. liter.
Sølv har en kraftig antibiotisk effekt uten at det skader den naturlige floraen nevneverdig.
Søk på kollodialt sølv + borrelia gir mange treff, se selv.

Av de eteriske oljene jeg har funnet, er det oreganoolje og et par andre som utmerker seg best i behandling mot flåttbåren sykdom.
For å ikke blande inn for mye forskjellig uten å vite hva de gjør, valgte jeg oreganooljen i denne drikken.
Det viser seg også at oregano er effektiv mot biofilm, noe som oppstår da spirochetene (bakteriene) forsøker å gjemme seg mot behandlingen.
Jeg bruker 6 dråper til 3 liter. Det er sikkert mulig å øke etter hvert, men jeg ville startet med 3 dråper, dvs 1 dråpe pr. liter.
Studier her.
Litt mer om eteriske oljer her.

Teasel Root, altså kardeborre-tinktur er helt essensielt i naturlig behandling av borrelia. Teasel Root har vist seg å kunne frigjøre spirocheter fra skjelett og vev der bakteriene gjemmer seg. Dvs. at urten er helt essensiell i kombinasjon med bakteriedrepende stoffer (f.eks. antibiotika/sølvvann m.m.) for å «lokke» bakteriene frem.
Jeg bruker 45 dråper i 3 liter, dvs 15 dråper pr. dag.
Les en historie her.

Da var det klar for å kjøre vidundermiksen i blenderen.
30 sekunder på maks hastighet er nok.
Lechitinen løser seg opp og gir en beige, kremet farge.

Siste hånd på verket er å putte denne miksen i en ultralydvasker.
Hvorfor? Jo, fordi vibrasjonene i ultralydapparatet gjør at de minste molekylene i blandingen frigjøres og fører til at kroppen tar det direkte opp i cellene.
Lechitin er et hjelpemiddel og det er også ultralydapparatet.
Jeg har blandingen i ultralydvasker i ca 5 minutter.

Til slutt ser blandingen slik ut. Den er kremet og litt tykk.

Denne blandingen fordeler jeg på de tre flaskene med vann i fra før.
Til slutt har man 3 liter ferdig drikke, som kan nytes de neste tre dagene.
Sett blandingen i kjøleskap og drikk en flaske fordelt utover dagen.

Voilà.
3 liter deilig oreganosmakende helsedrikk!

Har du ikke muligheten til å lage dette hjemme selv, kan jeg være behjelpelig med å lage det sammen med deg her hos meg.
Jeg sender ikke og du må komme hit og ha med egne flasker. Du må betale for det jeg bruker og tiden det tar og du må være med på prosessen selv, for jeg kan ikke selge dette som noen ferdig drikk.
Jeg kan også holde et «kurs», men da er jeg avhengig at 2-5 personer melder seg på.
Pris på et kurs, hvor du får med din egenproduserte drikk for 3 dager, er kr. 800,- pr. pers. inkl. råvarene. Send en mail, for spørsmål ang. kurs.

Jeg fraskriver meg alt ansvar for denne drikken og eventuelle bivirkninger som kan oppstå. Man må selv sjekke at man tåler og er i stand til å bruke preparatene.
Oreganoolje er ikke beregnet på innvortes bruk og sølvvann er heller ikke godkjent som kosttilskudd i Norge.


Tilskudd jeg tar, som kan virke behjelpelig på tilstander i kroppen, som betennelser, immunstyrking, fordøyelse, søvn, osv:

Morgen:
Multivitaminer, 1000 mg ester-C, NBG betaglukaner, enzymkompleks, 400 mg magnesium, D-vitamin.

Kveld:
B-kompleks, 800 mg magnesium, probiotika, omega3.

Ved IBS:
Smørsyre (Butyric Acid)Én kommentar til “Ainas heksedrikk”

  1. Hei !
    Jeg har lest en del på sidene dine. Mye fint der! Du har virkelig min medfølelse – så jeg skriver en lang mail i tilfelle du eller andre kan ha bruk for litt drahjelp, slik jeg har fått av andre! Jeg tror at når man er skikkelig dårlig og ikke får hjelp av helsesystemet, må man til slutt vende blikket en helt annen vei og satse fullt på alternativ kunnskap. Det finnes mye tøys og tull på nettet, men også et hav av god informasjon (som du) fra andre som lider, samt mange leger i utlandet (her i landet kan legene miste lisensen for slikt) som gratis deler sin kunnskap på nett om helhetstenking og alternative remedier i løsning av immunbiologisk sykdom, som dette er! Jeg er evig takknemlig til dem alle. Jeg har holdt på siden 2016 med grundige selvstudier pga borrelia/bartonella mm. infeksjoner – altså vektorbåren sykdom – fordi legen i 2015 ikke skjønte hva det rare utslettet som bredte seg utover kroppen min var. Når jeg plutselig fikk tilbake sterk fibromyalgi og bena smertefullt ville gi etter, så var aldri tanken flåttbitt, ingen hadde sett noen. Dette måtte jeg finne ut av selv fra egne bilder. Flått og hjortelusflue hopper på meg og biter så fort de får sjanse. Min teori er at de kan lukte at jeg allerede er infisert. (Bruker ren peppermynte-olje og rosengeraniumolje – og hodenett – som beskyttelse) I tillegg har man nå funnet at alle slags insekter kan forårsake slik infeksjon, mygg, fluer edderkopper etc. Jeg har også siden 2016 skrevet logger om mine forsøk på å bli bedre, for at jeg etterhvert skal kunne høste av egen erfaring. Jeg har prøvet (og feilet) en masse, og er egentlig lei av alle som mener at akkurat «deres løsning» er den eneste rette for alle. I praksis er det mye som hjelper meg, men jeg har sluttet å tro på full restitusjon og lever brukbart med det i stedet. Det fjerner mye stress. Aksept er nemlig et svært godt alternativ til det å gi opp. Samtidig er det viktig å skjelne mellom utryddelse/helbredelse og gjenoppbygging av et skadet kroppsystem. Utfordringen er for meg å vite hva jeg bør gjøre når, hvor ofte og hvor mye. Min kropp er et evig prøvelaboratorium. Det er slitsomt, ensomt og av og til skummelt. Men jeg sjekker og dobbeltsjekker all informasjon. Det som også har vært viktig, er å øve opp egen intuisjon slik at den benyttes i prosessen. Kroppen har sin egen visdom og det er lurt å spille på lag med den. Intuisjonen er som kjent ikke ufeilbarlig, men gang på gang har den vist sin berettigelse hos meg. Kropper er også individuelle, akkurat som psyken vår er. Det er vanskelig å avgjøre hva som er best til enhver tid. Jeg blir kjed og sliten ganske ofte. Jeg vet jo ikke hva som er best for andre enn meg, men jeg kan si hva som har hjulpet meg mest. Jeg skal prøve å ikke drukne deg i min egen historie. Men jeg mistet nesten førlighet i bena mine, og remediene jeg nevner her hjelper meg til å kunne bevege meg relativt fritt igjen, samt få igjen nattesøvn. Det er et slitsomt liv, men man lærer seg genuin takknemlighet og det bærer en videre. Først da jeg skjønte hva jeg var opp i mot, fant jeg dette, og det hjalp på mitt mosete hode i stor grad: https://www.flaatthjelp.net/to-sma-flattbitt/ Jeg tar kardeborre kontinuerlig. Så fant jeg dette: https://jimhumble.org/mms-protocols Dette hjalp meg MYE (kjøpte boken som pdf fil – og det er et oppkomme av gode løsninger. Som alle andre så mener Humble at hans produkt kan brukes for alt. Mye – men ikke alt. Jeg ble ikke bra, selv etter lange og gode forsøk. Diabetes og allergier f.eks. har fått flere resultater av MMS. Mange videoer fra folk som har blitt bra/bedre bl.a. her. https://mmstestimonials.co/videos. Vet ikke om youtube sensuren har slått inn på de videoene som lå der. MMS er ikke populært hos etablissimentet). Jeg fikk tilbake mye energi, datteren min så faktisk på ansiktet mitt at jeg begynte å likne meg selv igjen – uten at hun vissste om mitt inntak av MMS. Mange skumle plager bedret seg mye. Bena ble mye bedre. Men, det er en skikkelig hestekur som tar mikrobene hardt, og da kan f.eks.nakkestivhet og tykt lymfesystem bli et vondt resultat. Men det har jeg også remedier for 😉 Tilbake til tanken om å vite hva man gjør – når og hvorfor – slik at man ikke presser kroppen på feil måte. Jeg har også prøvd dette med ganske godt resultat https://mikhailapeterson.com/zero-carb-carnivore-diet/ Kroppen sier fra hva den vil ha eller ikke. Jeg har gjentatt denne dietten to ganger. Best resultat første gangen. Hestekur dette også. Jeg har hentet masse god info og trøst på dette nettstedet her:https://www.tiredoflyme.com/ Det virker som forfatteren og jeg har opplevd paralelle tilstander og funnet mye av de samme løsningene. Han skriver ikke mye for tiden, det er et bra tegn når man klarer å hvile litt i enkle løsninger, slipper å føle seg som i en evig invasjonskrig. Neste remedium er vitamin C pulver, til tider store doser – noen ganger med salt. (Hestekur) Det har også hjulpet mye. Eks.:https://www.stopthelymelies.com/salt-c-protocol/ Igjen må man vite hva man prøver oppnå, healing eller utradering. Dette er et våpen. Så til slutt: Jeg kommet til følgende faste regime utenom ovennevnte remedier etter 6 år med prøving og feiling. (Jeg har selvfølgelig ogå mange andre remedier og tinkturer som er gode – slik du har. Jeg bruker dem intuitivt. Av og til sier kroppen min at den vil ha timeout fra alt sammen også). Inntak av A,B,C,D vitamin pluss B12 (som reparerer ødelgte nervebaner) KONTINUERLIG. Men – Når man svelger alt dette, så har tarmsystemet (der immunforsvaret bor – spis derfor fermenterte grønnsaker) tendens til å fjerne mye av det, slik at alle stor del av pillene forsvinner ut igjen. Jeg bruker derfor mye sol, samt tinkturer/remedier under tunga slik at det går i blodstrømmen først. Sublingualt inntak øker mengden som kroppen kan godgjøre seg. EN VIKTIG TING TIL: Stadig flere av ovennevnte leger advarer mot EMF stråling fra PC; mobil, wi-fi og diverse tårn. Dette bør unngås så godt man kan. Jeg må i hvert fall det, for jeg blir fort dårligere og raskt søvnløs av slikt og dette har økt med tiden. Det er ingen som syns dette er morsomt, men det finnes løsninger (se https://emf-consult.com/). FRI forskning (altså ikke forskning betalt va telebransjen) viser at EMF går direkte løs på våre celler og immunforsvaret vårt. (Se f.eks. Flydal, dr. Klinghardt og dr. Mercola om dette) Og som lymies, så har cellene våre allerede nok å stelle med. Håper at du eller andre kan finne et brukbart gullkorn eller to i alt dette. Masse god bedring til deg – og alle som event. leser dette. Så mye skriving jeg nå har gjort, hadde vært helt umulig for noen år siden. Hjernen hadde sagt stopp, også armene og konsentrasjonsevnen. Jeg hadde nok måttet legge meg og sove etterpå. Så det hjelper virkelig å ikke gi seg over til dette som av og til oppleves som helvete…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.