Godt Nytt År, folkens!!!

Eller hva?

Stille før stormen, kaller jeg det. Ikke et eneste brev i postkassa hele romjula. Ingen som skal selge noe på telefonen. Ikke noe mas fra noen?
Hm.

Helt til første arbeidsdag etter nyttår, da braker det løs!
Man blir vekket kl 9 av Hafslund, som tror du har bestilt strøm av dem, noe som ikke stemmer. Så må man stå opp for å ringe Norgesenergi for å høre hvor de ble av, siden Hafslund tror jeg er kunde der i steden.
Norgesenergi mener jeg må ringe Hafslund for å høre hvorfor de oppretter kundeforhold på meg og Hafslund sier jeg må ringe Norgesenergi for at de må ta meg tilbake som kunde.
Yess, der gikk 3 timer av første dag.
Deretter fungerer ikke internettet som det skal, så 2 timer på telefon med kundeservice seinere, er konklusjonen at linja er for dårlig, så internettet kommer til å forbli dårlig. Med mindre man investerer 1500,- spenn i mesh-system som gir bra dekning i hele huset. Skjer ikke.
Like etterpå ringer et inkassobyrå og vil ha penger, fordi jeg betalte regningen min 2 dager etter fristen i romjula. Jeg prøver å forklare dem at jeg beklager, men det har vært litt mye å tenke på, men den ER betalt, bare 2 dager for sent.
Men det hjelper ikke, så det kosta meg 450,- spenn i omkostninger. Jippi. De ville ikke være greie og slette gebyret. For sånn funker ikke systemet. Det er nemlig umulig.

Så er det ut og handle og jaggu greier det å passere intet mindre enn TRE svarte katter over veibanen akkurat på de stedene jeg skal i dag.

Godt Nytt År! Håper det er et godt tegn 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.