Føler meg som et offer for biologisk krigføring

De to siste årene har vi opplevd en etter min mening, igangsatt pandemi. Folk har blitt satt opp mot hverandre og nå er kjønn likestilt, vi skiller bare mellom uvaksinerte og vaksinerte.
Straks vil vi få toaletter som skilles med vaksinestatus og ikke kjønn.

Om viruset er menneskeskapt, eller ikke skal ikke jeg spekulere i, men det er helt klart en agenda bak deler av denne pandemien.

Legemiddelselskapene gnir seg i henda og folk leker politi, virologer, spesialister på pandemier og de eelsker å angi hverandres smittestatus og passe på hvem som bruker munnbind og ikke.

Jeg prøver å ikke fokusere på «hva var det jeg sa», men tidlig i pandemien sa jeg faktisk et par viktige ting:
1. Om noen få år, vil de fleste virus mutere og bli mindre farlige.
2. Statistisk sett vil det ta 3-5 år, før man kan normalisere samfunnet igjen

Det som viser seg nå, er jo nettopp dette, men nå vil jeg fortelle om MIN erfaring med å bli smittet av covid-19.

Jeg valgte bevisst å leve etter strenge smittevernregler i begynnelsen av 2020. Deltavarianten var ikke noe jeg hadde lyst på, siden dette er en tidlig variant av viruset, som ikke har forstått at å drepe verten sin ikke er det beste. Jeg ville vente.

Jeg ventet helt til nå og når omikrom kom, følte jeg at det var på tide, jeg som uvaksinert tror på naturlig immunitet, så lenge sykdommen er mild. (Nei, jeg er ikke motstander av vaksiner, de er noe av det beste som har skjedd. Ja, antibiotika redder liv, vi er heldige som har legevitenskapen).

Venninna mi kom på besøk og for å gjøre kort prosess, nøys hun meg midt i fjeset. Vi visste ikke at hun var smittet på det tidspunktet, men det var fort gjort å finne ut at hun faktisk var det.

Dag 1, 9. januar 2022:
Jeg ble smittet den 9. januar og det tok ikke mer enn 1-2 dager å utvikle symptomer.

Dag 2, 10. januar 2022.
Venter for å se om jeg blir syk, men føler meg bra. Litt vondt i ryggen på kvelden.

Dag 3, 11. januar 2022:
De første symptomene var tett nese, enorme smerter i ryggen og betennelser i muskulaturen. Jeg fikk også blødninger i underlivet og betennelse i en skadet tå.
Smertene i kroppen, gikk over til frysninger og feber utover kvelden. På grunn av tett nese og kroniske bihuleproblemer, utviklet jeg veldig raskt bihulebetennelse. Denne føltes verre enn selve coviden, siden jeg fikk store smerter bak øynene og i panna.
Jeg måtte starte med antibiotika og allerede dagen etter var bihulesmertene bedre.

Dag 4, 12. januar 2022:
Dette var ingen morsom dag, jeg var utmattet, hadde feber og smerter. Bomullshode og frysninger, begynt å hoste litt. Tett i nesa. Jeg fikk noen til å hente Ivermectin til meg på apoteket og tok en dagsdose av dette.
4 timer etterpå begynte feberen å bli borte og hodet klarnet opp. Jeg var slapp, men følte at jeg var bedre, så jeg var spent på fortsettelsen.

Dag 5, 13. januar 2022
Våknet og følte meg i god form. Ivermectin er gull verdt. Jeg skulle egentlig ta en dose til i dag, men har fått blødningsproblemer, så jeg venter og ser. Litt slapp og sliten, ellers bra. Ikke tett lenger.

Dag 6, 14. januar 2022
Fortsatt fin form, men blusser opp litt med tett nese og forkjølelsessymptomer.

Dag 7, 15. januar 2022
Samme som i går, tett i nesa, ellers fin. Litt sliten.

Dag 8, 16. januar 2022
Bedre og bedre, nå føler jeg meg frisk. Litt sliten av å gå i trapper, that’s it.

Dag 9, 17. januar 2022
Vært feberfri i 4 døgn, så anser meg som frisk.

Dag 10, 18 januar 2022
Ferdig med isolasjon på 6 døgn etter oppståtte symptomer. Jeg er fri.

Jeg har nå dannet immunstoffer mot omicron. Som nevnt i tidligere innlegg, så vil jo dette mutere. Veldig sjelden til farligere varianter, men vi har fortsatt delta sirkulerende rundt og den bør vi nok passe oss for. Men jeg tviler på at jeg får omicron en gang til.

Jeg går ut i fra at til høsten, eller neste vinter når influensasesongen setter i gang, vil vi få en ny runde med covid. En eller annen ny variant av covid hvert eneste år. Kanskje det blir omiflu, eller deltacron. Hehe.

De som ønsker å ta vaksine på lik linje med influensavaksine, synes jeg bare skal gjøre det.
De som ikke ønsker det og heller vil ha covid, synes jeg skal få lov til det også.

Det eneste skumle jeg ser med å la seg smitte av covid, er at det er et lunefullt virus og man vet aldri hvilke symptomer man får. Jeg fikk generelt litt høyere blodsukker, så en diabetiker med store blodsukkerproblemer, bør kanskje være forsiktig.
Jeg fikk også litt forhøyet blodtrykk, så har man blodtrykksproblemer, så kanskje man bør la være å la seg smitte med vilje.
Hele husstanden her har hatt dette samtidig og alle har hatt forskjellige symptomer. Blødningsforstyrrelser trodde jeg var forbeholdt vaksinerte, men tydeligvis kan dette følge med selve sykdommen også.

Nå skal jeg ut i sola.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.