Karantene-antiregler

Du må i karantene, skjønneru, fordi du har vært sammen med en nærkontakt med korona. Selv om hun har hatt det før, så må hun også i karantene, selv om hun ikke er smittsom, for det er hun nemlig ikke, når hun ikke har symptomer, men fordi hun har testa positivt, så må ALLE i karantene.

Også fikk vi korona (ikke av henne) og da måtte vi i isolasjon i minst 6 dager etter at symptomene kom, legen mener 6 dager etter at jeg testa positivt… MEN det er ikke det som står på FHI sine sider. De regner etter symptomdebut. Hvem som har rett vet ikke jeg.
UANSETT… etter 4 dager, MÅ sønnen min i karantene, fordi han må telle 3 dagers smittekarantene etter at jeg har vært isolert i 4 dager, så hvis han tester negativt på dag 3 etter 4 dager, så får han bare fritidskarantene i 3 dager til, siden han er under 18 år og går på videregående skole.
Men så var han definert som ikke nærkontakt, fordi han ikke hadde sittet nærmere enn 2 meter i mer enn ett kvarter, så da gjalt ikke denne karantenen, men plutselig endret reglene seg, så da gjalt karantene dersom vi hadde en nærkontakt som ikke er husstandsmedlem, som hadde overnattet.
Så da måtte han i karantene allikevel. Men så var det dette med under 18 år og videregående da? Så da endret de reglene for det også, så nå gjelder karantene for ALLE uansett hvor gamle de er og hvilken skole de går på.

3 uker med korona i hus…

Etter 6 dagers isolasjon og hvor ungen testa negativt både på hurtigtest og pcr, måtte han fortsatt være i isolasjon, men JEG kunne gå ut blant folk igjen.
Siden husstandsmedlem nr 3 nå også hadde testa positivt, måtte ungen i NY karantene etter hans 4 dagers isolasjon, men JEG kunne fortsatt gå fri, for jeg hadde jo hatt korona. Så selv om jeg testet positivt, så var jeg ansett som ferdig, men ungen måtte fortsatt i ny karantene.

3 uker senere: Alle har hatt korona unntatt ungen. Han har hatt 3 uker karantene og vi 6 dagers isolasjon hver. Hvem er farligst å slippe ut i samfunnet her?

  1. Vi som har lov til det, som fortsatt er smittebærende?
  2. Ungen som har testa negativt i huet og r*va og ikke vært syk på 3 uker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.