Search for:
coronavirus

Pandemien du må leve med i minst 3-5 år!

En PANDEMI betyr ikke at det er så innmari mange du kjenner, eller så mange på landsbasis som nødvendigvis blir syke. På en gang.

Pandemi betyr at det er verdensomspennende og smittsomt. Ikke nødvendigvis at folk ligger strødd i gatene.

Covid-19 (viruset) er bekreftet med noe mer smittsomhet enn vanlig influensa, den har litt høyere dødelighet, større sjanser for varige mèn og er generelt sett farligere enn influensa pga. dette.
Ellers oppfører den seg ganske likt influensa.Både måten den muterer på, sprer seg og hvordan den angriper.
Vi har mange virustilfeller som er klassifisert som pandemier: Hiv, hepatitt C, svartedauden, tuberkulose, polio, vorter, kopper, m.m.
Tror dere at tuberkulose er utryddet? Nope, det er fortsatt rundt 300 mennesker som blir smittet i Norge pr. år. Vi blir ALDRI kvitt det og vaksinene fungerer ikke for alle.
Vi har fortsatt svartedauden blant oss. Yersinia Pestis er diagnosen. I Afrika er det ca 1000 diagnostisert med svartedauden hvert år.
I Norge er det noen få, men ikke så mange og de fleste er ikke rapportert en gang. Men smitten er ikke borte SYV HUNDRE ÅR senere!!!

I 2017 hadde vi en influensa uten kontroll, fordi vaksinene VIRKET ikke. 3000 innlagt på sykehus.

Tror dere vi blir kvitt korona?? Det tror ikke jeg.
Jeg betviler ikke at korona finnes. Eller at den tar livet av folk, men denne kampen er forgjeves.

«Ok, hun er på den siden»!! Tenker dere kanskje? «Dustekjerring, som ikke skjønner alvoret». Ja til lockdown, munnbind og tvang!

Nei, jeg er ikke på den siden, for jeg frykter også koronasykdommen. Jeg har selv høyt blodtrykk, diabetes og autoimmun sykdom med dårlig immunforsvar. Mao. dårlige odds for å håndtere en runde korona. Men det samme gjelder andre influensatyper, jeg er redd for de også! Jeg klarer meg nok, men det blir hardt når den treffer. For det gjør den før eller siden og den vil bli mye verre enn influensaen.

Alle som har hatt en skikkelig runde med heftig influensa vet hva jeg snakker om.

Jeg bruker munnbind når det trengs, sprit hver dag, holder avstand, begrenser hvem jeg er sammen med, osv.

Men jeg er i mot tvang, stopp av kontantbetalinger, straff, portforbud og stans av ytringsfrihet.
Og den galskapen med nye regler, regler, regler annen hver dag. Tolkninger og folk som går helt bananas i regelrytteriet sitt.

Det som er BRA med dagens tiltak og smittevern, er at for det første utsetter vi spredningen og det tar lenger tid før vi får en viss immunitet. Det vil si at viruset får mutere mange ganger på denne tiden. Dette kan være bra. Ikke nødvendigvis, men i de fleste tilfeller er det det.

I tillegg senker vi presset på helsevesenet ved å holde antall alvorlig syke nede og spre de over et lengre tidsperspektiv.

Hvorfor er det bra??

Korona er sykdommen man får, om man blir smittet av Covid-19, som igjen er et RNA virus i SARS-familien. RNA-viruset trenger inn i cellene og sprer sitt arvemateriale.

Covid-19 er et virus av mange undergrupper, hvor hovedgruppen kalles SARS. Deretter har du undergrupper, feks. B.1.5. Ett av de muterte virusene i undergruppen heter M439K (Trondheimsviruset).MEN – RNA-virus (som veldig mange andre virus) har et biologisk fortrinn, fordi det er ganske «smart», den ligger langt foran oss i evolusjon, FORDI det kan mutere og tilpasse seg samfunnet. Fort. De vil nemlig spre seg.

Det er nemlig derfor vi må produsere NYE influensavaksiner hvert år.
Influensavirusene (DNA og RNA-virus) muterer, så den vaksina du tok i fjor, virker ikke på årets influensa. Og sånn går no dagan. Hvert eneste år – nye influensavaksiner.
Viser til en feilslått vaksine mot influensa i 2017: https://www.tv2.no/a/8861580/…I begynnelsen daua folk som fluer i Kina og nedover i Europa. «Heldigvis» slapp vi unna med noen få, skrøpelige folk som ikke håndterte dette så bra her i Norge.

Hvorfor skjer dette i begynnelsen?

Det som skjer, er at sars-cov-19 allerede i MARS 2020 hadde mutert over 40 GANGER.
I startfasen var cov-19 i ferd med å etablere seg… og den eneste form for replikasjon den kjente til, var ved cytolyse, dvs. ødeleggelse (sprenging) av vertens celler, for å spre seg videre.
Ikke rart at folk ble dausjuke og strøyk med (se Kina i februar).
Som sagt, er RNA og DNA-virus ganske «smarte», så hvis man sammenlikner med influensavirus, som har tilpasset seg sin vert, ved å forårsake et nytt influensavirus i samme familie hvert eneste, fokkings år……så er korona bare i startfasen.

Viruset har som sagt ingen intensjoner om å ta livet av sin vert (oss). Når evolusjon skjer, tilpasser viruset seg. Hvis dens vert dør, får ikke viruset spredd seg, så den må omorganisere arvematerialet sitt, slik at vi overlever, men det kan spre seg raskere.

Det hele handler om en kjemperask livssyklus med enorm reproduksjonsrate. Mutasjonen gjør at viruset blir snillere, fordi den slutter å ødelegge cellene våre, den bare skader de, men til gjengjeld blir flere og flere smittet.

Hva ER det vi ser nå da, folkens?Akkurat det jeg prøver å forklare. Allerede nå er det masse smitte, men færre som dauer. Bare vent til ut i 2022/2023, så er det vanlig å ha korona og nesten ingen dør. Og vaksinen virker ikke lenger.

Vi hadde et nyoppstått uidentifiserbart, dødelig virus fra Kina, som det attpåtil er nesten umulig å isolere. Klart vi må omorganisere Norge. Men hvor lenge da?

Folk har begynt å ta loven i egne hender og myndighetene har full kontroll på en haug med forvirra sauer, som tolker reglene etter eget skjønn. Det er den perfekte måten å få makt på.

Spre frykt og forvirring, for så å gå inn og ta kontroll, så alle kan puste lettet ut. Og når man er i den fasen, så er man også ganske medgjørlig. Da aksepterer man råd og anbefalinger og man går til og med ut og leker politi og får andre til å gjøre det samme. Fordi nå har man vært redd, så nå må man sikre tryggheten til folk.

Hele poenget er at nå har det gått NI måneder og myndighetene har fortsatt ikke skjønt en dritt.
Nå som viruset snart har mutert sikkert for 100. gang, er det mere smittsomt enn noen gang. Viruset vil jo så klart ikke at verten dens (vi) skal dø!
Det vil jo at verten skal overleve lengst mulig og spre viruset som mye som overhodet tenkelig.

Jeg har sjekket og de som var alvorlig sjuke, eller døde, var folk som ikke hadde orket å stå imot en kraftig influensa heller. Det er mange av dem.

Så har du sikkert lest en artikkel om noen som står frem og har ligget i respirator i 3 uker og DET var ikke noe gøy. Hele familien var sjuke og de sliter enda 4 måneder etterpå.Der kan du se, det ER noe i dette. Skumle saker.
Fordi den gruppen av koronavirus, som disse folka var så uheldige å få, er den tidlige varianten som fortsatt virrer rundt i samfunnet og har gjort det fra starten av. Det kommer den også til å gjøre i laaang tid. Til den forsvinner. Eller ikke.

Det er IKKE den samme genvarianten som alle andre, som vil får påvist korona senere!
Tror dere myndighetene klarer å bekjempe korona? At vi kan stoppe pandemien?

Vel, jeg har tro på myndighetene til en viss grad, men de kan ikke trylle.
Like fullt som jeg tror at vi kan stoppe tsunamier, jordskjelv og svartedauden.
Tenk at 700 år senere, er vi enda ikke kvitt pest.
Hey, vi har hatt folk på månen og kan bytte organer på mennesker, vi må vel klare å kvitte oss med svartedauden?
Nei, det kan vi ikke, fordi svartedauden er som hackere… Alltid et skritt foran. Det samme med korona.

Sånn er det nemlig, og at forskere, medisinere og media ikke ser det, er meg en gåte, når til og med JEG ser dette.

Forøvrig mener jeg selvsagt ikke at korona ikke er farlig. For det er den. Det er jo et virus som oppfører seg helt ulikt alt vi er vant til. I all fremtid vil det nok være noen som dauer av korona. Akkurat som en heftig influensa. Eller Kyssesyken. Eller HIV. Man er ikke udødelig.

En ting til:
Dette tror jeg kommer til å påvirke verdensøkonomien. Restriksjoner kommer til å begrense import og eksport, karanteneregler kommer til å forstyrre fri flyt av folk og varer.

Det kommer til å starte med at vi reagerer på strømprisene. Deretter legger man merke til bensinprisene. Etter hvert oppdager man at man har problemer med å få tak i enkelte medisiner og etter litt lengre tid begynner man å forstå at faktisk flere matvarer er borte fra hyllene også. Plutselig ser mat at prisen på ketchup har gått opp med ei krone og så stusser man litt på at totalsummen på en liten bærepose mat har gått opp.
Og så går det opp for en at alle matvarepriser har steget, sakte men sikkert.

Sånn kommer det til å bli. Men jeg vet jo ikke, jeg bare antar.